České offline finále proběhne už v neděli 8. 12. 2019, a ty budeš mít možnost jej sledovat od 12:00 prostřednictvím streamu na Facebooku a Twitchi eRepre!

Národní kvalifikace jsou již minulostí, a offline finále zná všech osm finalistů. Těch, ze kterých vzejdou dva eReprezentanti, kteří budou reprezentovat Českou republiku v kvalifikaci na eEURO 2020!

Offline finále se odehraje ve dvou skupinách po 4. Skupinová fáze bude probíhat systémem každý s každým, kdy hráč odehraje se svými soupeři dva zápasy a výsledek všech zápasů bude zaznamenán do tabulky.  Z každé skupiny postoupí jen dva nejlepší do semifinále. Klíčové semifinále proběhnou systémem BO5, tedy na tři vítězné zápasy. Vítězové semifinále se pak stanou historicky prvními českými eReprezentanty!

Ti nás budou reprezentovat na online mezinárodní kvalifikaci na eEURO 2020, ta se uskuteční na jaře od března do května příštího roku a rozhodne o účastnících červencového finálového turnaje v Londýně, na kterém budou všechny týmy bojovat o titul mistra Evropy a prize money ve výši 100 tisíc dolarů!

V neděli na streamu uvidíte tyto borce:

KillDalos

thomasdjr11

Balogh

Aldain

syky10

Macaluki

kubinho015

deluxeeee