Na začátku dubna se uskutečnilo MČR FC 24 powered by Hyundai, kam se sjela osmice nejlepších hráčů letošní sezony. Tento event nám nabídl spoustu strhujících zápasů, na jehož konci pouze jeden hráč mohl zvednout nad hlavu trofej pro mistra České republiky. Tím hráčem se nakonec stal Matěj „Matejs“ Dunka, který kromě získaného titulu oblékne od příští sezony i dres eRepre!

Letošní ročník MČR se stejně jako v loňském roce uskutečnil v pražské Vodafone PLAYzone Areně, kam se sjeli jen ti nejlepší hráči. Z řad eRepre nás zde reprezentovala hned trojice hráčů – T9Laky, Seron a Marioooso. Emerickson se bohužel na finálový event neprobojoval, a tak se alespoň zhostil role komentátora. Trojici eReprezentantů pak doplnila dvojice z Baníku, Totik a Dalas, dále slovenský zástupce Revy, zástupce Slavie, Kubajz, a hráč týmu Bohemians | Entropiq, Matejs

Na finálovém eventu šlo letos opravdu o hodně. Hráči nejenže soupeřili o trofej mistra ČR, ale ve hře byla i spousta cen od partnerů včetně prize poolu v hodnotě 60 000 Kč. Na celkového vítěze však čekala ještě jedna speciální odměna – smlouva s eRepre na nadcházející sezonu.

Celkovým vítězem MČR FC 24 powered by Hyundai se stal hráč týmu Bohemians | Entropiq, Matěj „Matejs“ Dunka, který ve finále porazil T9Lakyho. Matejs navíc titul MČR obhájil a od příští sezony se tak stane členem eRepre. Za zmínku stojí i umístění dalších hráčů z řad eRepre, kdy Seron obsadil 3. místo a Marioooso 4. místo.

📊 Kompletní přehled výsledků z MČR najdete zde!

Matejsovi gratulujeme k zisku titulu a těšíme se na vzájemnou spolupráci! 👏🇨🇿