eRepre se dočkala nového spojení s velkým partnerem. Krátce po startu nové sezony jsme zahájili spolupráci s Hyundai MČR FC 24, jež lze považovat za největší tuzemský turnaj ve hře EA Sports FC. Zapojení hráči tak nově budou moci bojovat nejen o trofej mistra republiky, ale i o pozvánku do české eRepre!

Hyundai mistrovství české republiky ve hře FIFA má za sebou již první ročník, kdy se celkovým mistrem ve hře FIFA 23 stal Matejs, kterého na druhém a třetím místě doplnili hráči eRepre – Mario a Seron. Vítěz si tak domu odnesl trofej pro mistra republiky včetně prizemoney. V novém ročníku se však kromě názvu hry dočkáme ještě jedné velké novinky! Vítěz celého turnaje totiž dostane pozvánku do eRepre, kde kromě řady výhod bude moct hájit české barvy na mezinárodních turnajích. 

V rámci MČR FC 24 powered by Hyundai se uskuteční celkem čtyři větší turnaje, přičemž  prize pool letošního ročníku činí 155 000 Kč. Jeden turnaj se odehraje online a zbylé tři se uskuteční v těchto městech – Brno, Ostrava a Praha. Právě na závěrečném turnaji v hlavním městě se dozvíme jméno hráče, který navlékne český dres. Do turnaje se navíc můžeš zapojit i ty! Více informací najdeš v odkazu.

Co na vítěze MČR FC 24 čeká?

  • Stane se součástí eRepre
  • Možnost účasti v mezinárodních kvalifikacích a dalších mezistátních turnajů a zápasů
  • Podepíše smlouvu a získá s tím spojené finanční bonusy
  • Navštíví domácí zápasy české fotbalové reprezentace
  • Obdrží věcné ceny od partnerů
  • Marketingová a komunikační podpora od eRepre