Tento týden se do akce opět dostanou naši eReprezentanti, a to v rámci poslední fáze PLAY-INs. Díky postupu do nejvyšší Divize bude mít náš tým možnost bojovat o přímou účast v Play-off.

Na úvod si opět uděláme krátkou rekapitulaci. Naše eRepre má za sebou již dvě fáze formátu PLAY-INs, v rámci kterého se hraje o postup do Play-off v rámci kvalifikace na eNations Cup 23. Druhou fázi tohoto formátu náš tým ovládl a zaslouženě se probojoval zpět mezi elitu, kde se představí po boku Anglie, Nizozemska, Estonska a Malty. Naši hráči se tak opět utkají se špičkovými hráči jako je například Tekkz, Tom nebo deWeerd.

Minulý týden se navíc uskutečnil draft hráčů, jenž patří mezi novinky letošního ročníku. Tyto hráče jsme vybrali:

Cíl našich eReprezentantů je jasný – vyhrát skupinu a s předstihem si tak zajistit účast ve vyřazovací části kvalifikace. V případě, že se nám to nepovede, se nic neděje. V dubnu se totiž uskuteční hlavní část kvalifikace, do které mají všechny týmy zajištěnou účast. My samozřejmě uděláme vše proto, abychom se do dostali přímo do Play-off.

Program zápasů na čtvrtek a pátek (2.-3.3.):

  • 17:00 – Nizozemsko X Česko
  • 18:00 – Česko X Estonsko
  • 18:40 – Česko X Malta
  • 19:10 – Anglie X Česko 

Nám už tak nezbývá nic jiného, než popřát našim borcům hodně štěstí do nadcházejících zápasů. Všechny zápasy budete moci samozřejmě sledovat na našem Twitchi 📺