Světová jednička v oblasti herního průmyslu PlayStation se stal partnerem eRepre a ženského reprezentačního výběru. Přední hráč na trhu s videohrami také stvrdil spolupráci v rámci vybraných projektů Fotbalové asociace České republiky na podporu náboru dětí.

Zástupci české reprezentace a značky PlayStation se sešli v Síni slávy českého fotbalu, kde byl na zahájení spolupráce s novým partnerem předán jeho zástupcům dres národního týmu. Za eRepre byl u podpisu smlouvy přítomen Seron a z řad ženské reprezentace Gabriela Šlajsová.

„Projevené důvěry ze strany PlayStation si nesmírně vážíme. Interaktivní průmysl je v dnešní době fenomén, který je se světem fotbalu úzce propojen, a který určitě nechceme opomíjet. Těšíme se na to, jaké společné zážitky tato nová spolupráce příznivcům českého fotbalu přinese,“ uvedl Tomáš Sluka, předseda představenstva STES, obchodní a marketingové agentury FAČR.

PlayStation bude nosit titul Oficiální partner eRepre a Oficiální partner ženské fotbalové reprezentace. Zajímavé aktivity pro fotbalové fanoušky nabídne také prostřednictvím některých projektů zaměřujících se na podporu náborové činnosti dětí a mládeže.

„Podpora nejen fotbalu, ale sportu obecně, je pro nás velice důležitým cílem a i proto si nesmírně vážíme možnosti navázat na naše dřívější partnerství a rozšířit naše aktivity v českém fotbale o podporu mládeže, o partnerství s reprezentačním týmem žen a o esportové aktivity v rámci projektu eRepre,“ doplnil Petr Škaloud, Marketing Manager PlayStation East Europe.