Naši eReprezentanti se na kompetitivní scéně představí opět ve čtvrtek a v pátek, kdy se pokusí napravit výsledek z posledního PLAY-INs. V minulé fázi českému týmu uniklo udržení v Divizi 1 o jeden gól a sestoupil tak do Divize 2. Tentokrát je ale naše mužstvo v roli favorita, na což budou chtít naši hráči navázat a postoupit zpět mezi elitu. 

Jak již bylo zmíněno dříve, našemu týmu smolně uniklo setrvání mezi elitními týmy o jeden gól. Ve druhé fázi, která se uskuteční na konci týdne, se tak představíme v Divizi 2 po boku Maďarska, Slovinska, Estonska a Srbska. Cíl ve skupině ja naprosto zřejmý – skončit na prvním nebo druhém místě v rámci Divize 2, což našemu týmu ve složení T9Laky, Marioooso a Seron zajistí postup zpět mezi špičku Evropy. 

V letošním ročníku byla navíc představena jedna novinka – Draft hráčů. Všechny země si nejprve vybírají 3 klíčové hráče, které našemu ani ostatním týmům nikdo nemůže sebrat. Dále si země losují 6 hráčů, se kterými už v rámci Divize mohou nastoupit jen ony.

V následující grafice je zachycen výběr hráčů českého týmu:

Program zápasů na čtvrtek a pátek (27.1.-28.1.):

  • Česko X Srbsko – 17:00
  • Slovinsko X Česko – 17:30
  • Česko X Maďarsko – 18:00
  • Estonsko X Česko – 18:40

Naše hráče tak opět nečeká nic lehkého, ale s vaší podporou máme velkou šanci na postup. Všechny zápasy budete moci sledovat na našem Twitch kanále!