V sobotu 24.9. se pro veřejnost v rámci zápasu Česko – Portugalsko již po několikáté otevřel Fanpark, v rámci kterého si mohli fanoušci užít nabitý sobotní program. Ve Fanparku ani tentokrát nechyběla eRepre, jež si pro návštěvníky připravila hned několik aktivit za doprovodu známých jmen.

eRepre si ve spojení s RedBullem, TCL a PlayStationem připravila zajímavý doprovodný program, který zde od 14:00 čekal na všechny návštěvníky Fanparku. Do Fanparku se vypravil celý tým eRepre ve složení Laky, Marioooso, Emerickson a Seron společně s Haterisem, kterého znají fanoušci především ze sociálních sítí nebo ze streamu.

TCL a PlayStation se postaraly o zajištění obrazovek a konzolí, na nichž mohli návštěvníci vyzvat eReprezentanty ve hře FIFA 22. Hráči zde navíc veřejnosti předávali i cenné tipy a rady týkající se ovládání, taktik a dalších prvků v této hře. Mimo jiné zde byl představen F1 simulátor od RedBullu, na němž si mohli zájemci otestovat své řidičské dovednosti na známých okruzích F1. Tři závodníci s nejlepším časem navíc dostali podepsaný dres české reprezentace od Patrika Schicka

Součástí hlavního programu byl poté zápas na stagi, kterého se zúčastnili dva z našich eReprezentantů – Laky a Emerickson. Ti se společně s Tomášem Ujfalušim a LakyRoyalem utkali ve hře FIFA a nabídli divákům zajímavou podívanou, kterou rozhodly až pokutové kopy. Poté následovala autogramiáda všech hráčů eRepre, kam dorazil opravdu velký počet fanoušků, kteří měli příležitost se s hráči i vyfotit. V podvečerních hodinách navštívil stánek eRepre také Makhmud Muradov, známý MMA zápasník, jenž vyzval na souboj jednoho z našich hráčů a poté se i vyfotil s fanoušky.

Hráči také otestovali své fotbalové dovednosti na Fortuna střelnici, kde předvedli několik dobrých a tvrdých střel, nicméně cestu do brány si jich našlo pouze pár. Jak se hráčům dařilo se můžeš podívat na našem Instagramu.

Věříme, že si všichni fanoušci návštěvu stánku eRepre užili a že podobné akce se budou konat i v budoucnu. Budeme se těšit!