Čekání je u konce. Po úspěšné první sérii se i tentokrát uskutečnil Souboj gamerů, kde se po boku eReprezentantů představili i známí influenceři. Hráči se utkali hned v několika challengích, v rámci kterých otestovali své fotbalové dovednosti.

eRepre si se startem nového ročníku hry FIFA 23 připravila pro své fanoušky Souboj gamerů 2, který se tentokrát uskutečnil na stadionu Evžena Rošického. Na hráče zde čekaly celkem čtyři výzvy, jež měly za úkol prověřit jejich fotbalové dovednosti.

Rolí kapitánů se zhostili známí streameři, Hateris a MichSako. V první výzvě si měli oba kapitáni vylosovat svůj týmů z aktuálních eReprezentantů – Laky, Marioooso, Seron a Emerickson – na základě trefování branek s fotkami hráčů. Jak losování dopadlo se dozvíte z úvodního videa!

1. Freekick challenge

První challenge a hned z ostra! Jak jde hráčům střelba z přímých kopů? Kdo se postavil do brány? A všechno na sebe prozradil Hateris? Pusť si video a dozvíš se to!

2. Last man standing

Aneb poslední zůstává. Fotbal 3 na 3. Malé brány. Střelec jde ze hřiště ven. Tahle challenge prověřila kondici hráčů. Kdo nakonec zůstal na hřišti sám? A kdo dostal dvoje jesle? Dozvíš se ve videu… 

3. Volley Challenge

Stav série je 2:0 pro tým MichSaka. Pokud vyhrají i tuto challenge, tak Emerickson, T9Laky a Hateris v Souboji gamerů 2 prohrají a budou muset plnit trest! Jak to dopadlo? Podívej se na video…

4. Funny penalty

Souboj gamerů 2 má jasného vítěze. Ale že by v poslední challengi o nic nešlo? Ani náhodou! Týmy se dohodly, že si dají ještě jeden trest. Jaký byl trest a kdo ho musel splnit? Dozvíš se ve videu.