V sobotu 24.9. se před zápasem Česko x Portugalsko otevře veřejnosti Fortuna Fanpark, který bude plný doprovodných aktivit, zábavy a soutěží. A nebudeme tam chybět ani my! Přijď si do stánku eRepre otestovat svoje schopnosti ve FIFĚ nebo se potkat a vyfotit s oblíbenými hráči. To ale není vše…

Před posledním domácím zápasem v rámci Ligy národů, který odehraje český reprezentační výběr proti Portugalsku, bude od 14:00 otevřen Fortuna Fanpark, kam si mohou návštěvníci přijít užít sobotní odpoledne. Vstupné je zdarma a není podmíněno předložením zápasové vstupenky.

Kromě tradičního programu, který vyplní koncerty, rozhovory s fotbalovými i nefotbalovými hosty, autogramiády nebo soutěže s partnery reprezentace, připravil národní tým hned několik novinek a lákadel. Mezi největší lákadla patří například představení nové identity včetně dresů nebo představení nových maskotů. Na dětské fanoušky, kteří mají plnohodnotnou vstupenku, navíc čeká dárek v podobě dresu české reprezentace. Akce bude platit do 15:00, nebo do rozdání zásob tisíce kusů. Celým dnem budou poté provázet moderátoři Kamil Bílský, Petr Švancara a Luděk Zelenka.

Ve Fanparku ani tentokrát nebude chybět stánek eRepre, kam dorazí všichni současní hráči eRepre a také poslední vítěz ankety eFotbalista roku, Emerickson. Fanoušci se zde budou moci s jednotlivými hráči vyfotit a dokonce je budou moci vyzvat i na zápas ve FIFĚ. Navíc ve spolupráci se společností Red Bull zde bude po celou dobu přistaven Saurus a F1 simulátor, díky kterému si budou návštěvníci připadat jako elitní závodníci Formule 1. Program bude doplněn soubojem ve FIFĚ na hlavní stagi, v němž se utkají hráči eRepre se známými influenceři. Zápasu na stagi se zúčastní také legendární český reprezentant Tomáš Ujfaluši, jehož autogramiáda proběhne hned poté v našem stánku.

O zábavu tak nebude nouze! Proto neváhej a doraz v sobotu 24.9. do Fanparku. Budeme se těšit!