Naši eReprezentanti odehrají 16.-19.6. klíčové zápasy v boji o postup na eNations Cup 22. Tentokrát k tomu mají čeští borci opravdu blízko, jelikož hned 11 týmů z 20 se probojuje na závěrečný event do Dánska! Na koho náš tým narazí a jaký je postupový klíč se dozvíš níže!

eRepre již teď může slavit velký úspěch. Českému týmu se totiž hned v prvním zápase o postup podařilo zvítězit nad favorizovanými Nory, čímž se nám otevřela brána do vyřazovacích bojů. Vyřazovací fáze tak proběhne 16.-19.6., přičemž tentokrát je postup do Dánska opravdu blízko!

V rámci vyřazovací části bylo rozlosováno 20 nejlepších evropských týmů do čtyř skupiny po pěti týmech. Ve skupině poté jednotlivé týmy odehrají dva zápasy s každým soupeřem, přičemž čtyři nejlepší týmy z každé skupiny postupují do osmifinále. Náš tým se tak představí ve skupině B společně s Itálií, Tureckem, Maďarskem a Rakouskem. Harmonogram zápasů na čtvrtek a pátek (16.-17.6.) vypadá následovně:

  • Itálie x Česko (17:00)
  • Česko x Maďarsko (17:30)
  • Česko x Rakousko (18:40)
  • Turecko x Česko (19:10)

V případě postupu do osmifinále bude náš tým čekat jeden z týmů ze skupiny D, která je opravdu nabitá kvalitními týmy jako je Nizozemsko, Německo nebo Portugalsko, které je aktuálně ve světovém žebříčku na 1. místě. Pokud se nám povede postoupit ze skupiny, tak nás rozhodně nečeká snadný soupeř, na druhou stranu k vysněné cestě do Dánska by českému týmu v tuto chvíli zbývalo vyhrát už jen jednu BO2. ‚‚S rozlosováním naší skupiny jsme celkem spokojeni. Nejtěžším soupeřem by podle papírových předpokladů měla být Itálie, avšak i další týmy mají potřebné kvality. Bude to těžké, ale šance tu rozhodně jsou a my budeme připraveni.” reagují eReprezentanti na šance na postup.

Naši borci budou za každou cenu potřebovat tvou podporu, proto je doraz podpořit na Twitch eRepre.

Bude to boj!