Již tento týden se do akce opět dostanou naši eReprezentanti, a to v rámci třetí fáze PLAY-INs. Naši borci si budou chtít spravit chuť po předešlé fázi, ve které se naše eRepre umístila na nelichotivém posledním místě. Tentokrát k tomu budou mít největší příležitost, jelikož všechny zápasy odehrají společně z pražského studia.

Na úvod si opět uděláme krátkou rekapitulaci. Naše eRepre má za sebou již dvě fáze formátu PLAY-INs, v rámci kterého se hraje o postup na eNations Cup 22. Ačkoliv jsme v první fázi předvedli slušné výkony, kdy jsme sahali po postupu, tak ve druhé fázi už to taková radost nebyla. Náš tým si z dvanácti zápasů připsal jen jednu výhru a musel se tak spokojit s posledním místem v rámci Divize 2. 

V rámci třetí fáze nás ani tentokrát nečeká nic snadného. Ačkoliv už v naší skupině nenarazíme na houževnatou Anglii, tak naopak se k nám nečekaně propadlo Nizozemsko, které lze považovat za největšího favorita ve skupině. U Nizozemska nikdo nečekal, že by se mohlo propadnout do Divize 2 s ohledem na to, že se jim v první fázi podařilo vybojovat první místo v Divizi 1, kterou hrají pouze ty nejlepší týmy v Evropě. Lehké zápasy nás čekají ani proti dalším soupeřům, mezi které se řadí například Irsko, Lucembursko nebo Norsko.

Cíl našich eReprezentantů však zůstavá stále stejný, a to postoupit mezi elitní týmy do Divize 1. Tentokrát se bude jednat o poslední šanci na postup a velkou příležitost zde vidí i jeden z hráčů hájících české barvy, Drmi: “Myslím si, že v následující fázi bude naše šance na postup největší ze všech dosavadních a uděláme maximum pro to, abychom postoupili.” Drmi dále dodává, že celý tým musí oproti minulé fázi zlepšit koncovku a celkově si lépe počínat ve finální fázi, aby bylo možné pomýšlet na úspěch.

Program zápasů na čtvrtek (10.3.):

  • 17:00 – Lucembursko X Česko
  • 17:55 – Česko X Maďarsko
  • 18:50 – Nizozemsko X Česko

Program zápasů na pátek (11.3.):

  • 17:00 – Česko X Norsko
  • 17:55 – Česko X Ukrajina
  • 18:50 – Irsko X Česko

Nám už tak nezbývá nic jiného, než popřát našim borcům hodně štěstí do nadcházejících zápasů. Všechny zápasy budete moci samozřejmě sledovat na našem Twitchi.