Během dnešního dopoledne došlo k oficiálnímu představení hráče, který posílí eRepre krátce před nadcházející kvalifikací na eNations Cup 22. Tento hráč již dlouhodobě podává stabilní výkony a na české FIFA scéně patří mezi absolutní špičku. Řeč samozřejmě není o nikom jiném, než o Lukáši Pourovi, kterého všichni znají jako „Lakyho“.

Reprezentovat Česko je pro mě ohromná čest a za tuto možnost jsem nesmírně rád. Budu se snažit splatit důvěru co nejlepšími výkony a pomoct dostat eRepre mezi ty nejlepší země ve FIFĚ,“ zmínil T9Laky při podpisu smlouvy. Laky se tak stane spoluhráčem aktuálních dvou reprezentantů Jana „Emericksona“ Krupičky a Michala „Drmiho“ Drasticha. Společně budou bojovat v předkvalifikacích o postup do Playoff fáze v rámci kvalifikace na světový turnaj FIFAe Nations Cup 2022. 

Lakyho a jeho spoluhráče v eRepre čeká start kvalifikace na eNations Cup už 16. a 17. prosince, přičemž mezinárodní zápasy bude možné  sledovat živě na Twitch kanále eRepre. Zápasy se v tomto ročníku hrají formátem 2v2, a tak do zápasu budou nominováni hráči podle aktuální formy a souhry. Laky tak bude mít šanci zasáhnout do kvalifikačních zápasů již v prosinci.

Jsme rádi, že Lukáš přijal naši nabídku a stane se součástí našeho týmu eRepre. Věříme, že i díky svým zkušenostem nám pomůže k lepším výsledkům na mezinárodní úrovni,“ uvedla k přestupu Iveta Vondrová, ředitelka oddělení fotbalové reprezentace. Tuto akvizici vítá také manažer eRepre, Daniel Bartošek, který uvedl, že Lakyho začlenění do týmu bylo pouze otázkou času. Laky totiž dlouhodobě patří mezi nejlepší české hráče v rámci žebříčku Global Series a díky svým bohatým zkušenostem může pomoci eRepre v boji o účast na nadcházejícím eNations Cupu 22. Lakyho smlouva je platná do dubna 2022, přičemž v případě dohody obou stran bude mít Laky možnost pokračovat v eRepre i v dalším období.

Výčet Lakyho největších úspěchů si můžete pročíst na jeho profilu.