Už v těchto dnech vypuknou první kvalifikace o post eReprezentanta ve hře FIFA 21. eRepre Qualifieru se může zúčastnit každý občan ČR starší 16 let, který zároveň hraje v režimu Ultimate Team, a to jak na konzoli PlayStation 4, tak i premiérově na PlayStation 5. Na konci dubna se dozvíme jména 2 eReprezentantů, kteří budou hájit české barvy v letošním roce. Potřebné informace směrem ke kvalifikacím se dozvíš v článku!

Účast ve finálovém turnaji si už předem zajistilo několik známých FIFA hráčů, a to v rámci předem stanovených podmínek:

  • RIIJK – vítěz MOL eCupu 2020
  • T9Laky, Kobbycz, DRMi10 a Seron – hráči, kteří mají nejvíce bodů v rámci žebříčku Global Series (k 4.3.)
  • MarioOoso, M4tk05 a Huhnak -postupující z uzavřené kvalifikace pro loňské finalisty
  • MikiTheGoat, FKT.dalas94 – postupující z první otevřené kvalifikace

Zápasy pro veřejnost v rámci otevřených kvalifikací startují v sobotu 13.3. Kvalifikace bude probíhat formátem single-elimination pavoukem systémem BO2 (hráči hrají dva zápasy, jejichž skóre se sečte a určí finální výsledek), kdy 2 nejlepší hráči z každé kvalifikace postoupí do finálové fáze. Do finále postoupí dohromady 8 hráčů, mezi kterými můžeš být i ty. Stačí splnit tři podmínky:

  • Musíš být občan ČR, který je starší 16ti let

 

Pokud nejsi ještě přihlášen, zapoj se zde:

 

Hráč se může přihlásit do všech otevřených kvalifikací, avšak jakmile postoupí, nemůže se dalších kvalifikací zúčastnit. Všichni hráči zároveň musí být během turnaje přítomni v komunikační síti discord a nezapomenou na check-in, který startuje vždy hodinu a půl před začátkem turnaje. 

Vyvrcholením celé kvalifikace pak bude finálový turnaj, na který se probojuje celkem 16 hráčů. Ti se rozdělí do 4 skupin (A,B,C,D), ve kterých každý s každým odehraje 2 zápasy. Dva hráči s největším počtem bodů z každé skupiny postoupí do playoff. Čtvrtfinálové zápasy se budou hrát systémem BO3 a rozhodující semifinále se odehrají systémem BO5. Vítězové semifinálových zápasů se stanou eReprezentanty, kdy budou moci hájit české barvy na blížícím se FIFAe Nations Cupu a na dalších mezinárodních akcích v roce 2021. Kromě toho obdrží finanční odměnu, zajímavé ceny od partnerů, eRepre ovladač a samozřejmě originální dres. 

Termín finálového turnaje:

  • SKUPINOVÁ FÁZE – 17.4.-18.4.
  • PLAYOFF – 22.4.-23.4.

Finálovou fázi budeme streamovat, tak nezapoměň sledovat naše kanály, aby ti neutekla žádná novinka.