V neděli 20. prosince se na streamu rozhodlo o tom, kteří dva čeští hráči ve hře Pro Evolution Soccer se stali eReprezentanty pro rok 2021. Pojďme se společně prodívat na průběh celého finálového večera.

Čtvrtfinále: (BO3)

Syky vs Adaamos21 byla první čtvrtfinálová dvojice. Bitva hraná na dva vítězné zápasy měla jasného favorita, kterým byl obhájce Syky. Ten v prvním zápase působil nervózně, ale v prodloužení dokázal rozhodnout. Druhé utkání již bylo v režii Sykyho, který po výsledku 4:0 mohl slavit postup mezi čtyři nejlepší.

Druhou čtvrtfinálovou dvojici tvořil viwanner vs HronasCzech. Toto čtvrtfinále předpovídalo vyrovnanou bitvu, neboť oba dva hráči skončili ve skupinové části shodně se 12 body. Byl to však viwanner, který nepřipustil žádné drama a po vítězství 2:0 na zápasy se mohl těšit na semifinálový souboj proti KillDalosovi.

Rozhodující semifinále: (BO5)

První semifinále nám nabídlo souboj dvou velkých kamarádů Sykyho a Macalukiho, který sliboval vyrovnanou bitvu a možné selhání Sykyho. První poločasy zápasů tomu dokonce nasvědčovali. V druhých poločasech ale syky zapnul na vyšší level a dokázal utkání otočit a dovést do vítězných konců. Nakonec i přes vyrovnaná utkání slavil celkové vítězství 3:0 na zápasy a obhájil svůj post i pro příští rok.

Druhé semifinále proti sobě postavilo současného českého eReprezentanta a velkého favorita celého turnaje KillDalose proti Viwannerovi. Očekávalo se jednoduché vítězství KillDalose, který ve skupinové části finále dokázal svého soupeře porazit 2x 2:0.

Hned první zápas ale ukázal, že to bude mnohem složitější. KillDalos totiž srovnal až v poslední sekundě krásným přímákem a po bezgólovém prodloužení následovaly penalty. Po nervy drásající sérii se radoval z vítězství Viwanner, který doslova utekl „hrobníkovi z lopaty.“  Ve druhém utkání těsně zvítězil KillDalos a bylo tedy srovnáno na 1:1. Ve třetím zápase si viwanner dokráčel pro vítězství 2:0 a dostal soupeře pod obrovský tlak, ten tak musel vyhrát oba následující zápasy. Po velkém dramatu se Dalosovi podařilo zvládnout 4. zápas a rozhodoval poslední pátý souboj.

Ten přinesl neskutečnou podívanou a obrovské nervy. Viwanner neproměnil velké množství tutových šancí a za stavu 1:1 opět musely rozhodnou pokutové kopy. Ty opět zvládl a překvapivě, ale zaslouženě pokořil velkého favorita KillDalose. Pro něj to na druhou stranu bylo velmi kruté, neboť 2x prohrál na penaltový rozstřel.

Českými eReprezentanti ve hře Pro Evolution Soccer pro rok 2021 se tak stali Syky a viwanner, kteří si to ještě mezi sebou „kopli“ ve finálovém showmatchi o lepší televizi od partnera TCL.

I v tomto utkání viwanner potvrdil svou formu a sykyho porazil. Ten však byl hlavně šťastný, že se mu podařilo obhájit post eReprezentanta.

Kromě toho se oba mohou těšit také na finanční bonus, speciální ovladač eRepre, ale právě také zajímavé ceny od partnerů:

Místo: 55″ televize TCL P715 + členství Playstation plus + hra dle výběru hráče od Playstationu

Místo: 50″ televize TCL P615 + členství Playstation plus + hra dle výběru hráče od Playstationu

 

Na všechna utkání se můžeš zpětně podívat na záznamu streamu na našem Facebooku.