Národní kvalifikace ve hře Pro Evolution Soccer míří do finále. Už v neděli se dozvíme, kteří hráči se stanou eReprezentanty pro následující rok a budou tak hájit české barvy v mezinárodních střetnutích s vrcholem v podobě eEURA2021. Rozhodující boje se odehrají živě od 17:00 na streamu na Facebooku eRepre.

Syky, KillDalos, Macaluki, viwanner, HronasCzech nebo  Adaamos21? Už teď je jisté, že dva z nich se v neděli stanou novými hráči eRepre. Tato šestice se už spolu utkala ve společné finálové skupině, která rozhodla o nasazení do finálového playoff.

Nejlépe si vedli KillDalos (obhájce postu) a Macaluki, kteří skončili na prvních dvou místech a zajistili si tak postup přímo do semifinále a pouze jediný soupeř, je tak bude dělit od vytouženého cíle. Druhý, ještě současný, eReprezentant syky se musel spokojit se třetím místem a bude tak muset bojovat ve čtvrtfinále.

 

Program rozhodujícího playoff:

Čtvrtfinále 1: Syky vs Adaamos21

Čtvrtfinále 2: viwanner vs HronasCzech

Semifinále 1: KillDalos x vítěz Č2

Semifinále 2: Macaluki x vítěz Č1

 

Na závěr nás čeká finálová exhibice dvou nových hráčů eRepre, která rozhodne o tom, který z hráčů si odnese větší televizi od partnera TCL.

Na nové eReprezentanty totiž čeká kromě velké pocty – reprezentace ČR, také finanční bonus, speciální ovladač eRepre, ale také zajímavé ceny od partnerů:

  1. Místo: 55″ televize TCL P715 + členství Playstation plus + hra dle výběru hráče od Playstationu
  2. Místo: 50″ televize TCL P615 + členství Playstation plus + hra dle výběru hráče od Playstationu

Finálovým vysíláním tě provede ostřílený streamer MichSako a profesionální esportový komentátor Filip „Koozy“ Lejček, tak si jej nenech ujít už tuto neděli od 17:00 na našem Facebooku!