Finále, ve kterém se rozhodne o eReprezentantech ve hře Pro Evolution Soccer pro rok 2021 je ve své polovině. V neděli 13. prosince se uskutečnila skupinová klání, která rozhodla o složení playoff, ve kterém se šest nejlepších hráčů v České republice porve o titul hráče eRepre.

HronasCzech, Macaluki, viwanner a Adaamos21 si svoji účast ve finále vybojovali v kvalifikacích. Syky a KillDalos, jakožto úřadují eReprezentanti měli svoji účast ve finále jistou a kvalifikace se jich tak netýkala. 

V šestičlenné skupině, ve které se hrálo 2x každý s každým, byly k vidění napínavé souboje. První dva hráči, postoupili rovnou do semifinále. Hráče na 3. a 6. místě čeká čtvrtfinále. KillDalos, současný eReprezentant prokázal svoje kvality a se 23 body vyhrál skupinu. Toto prvenství mu tak zajistilo účast v semifinále, kde ho doplní Macaluki. 

Druhý současný český eReprezentant Syky se musel spokojit se třetí příčkou. Aby obhájil svůj titul, musí prokázat své kvality ve čtvrtfinále. Na čtvrté příčce se umístil viwanner. Pátou pozici obsadil HronasCzech a šestý skončil Adaamos21.    

Ve čtvrtfinále si to o postup do semifinále rozdají tyto dvojice:

Syky vs Adaamos21

viwanner vs HronasCzech

Čtvrtfinále se hraje formátem BO3, tedy na dva vítězné zápasy.

KillDalos a Macaluki se své semifinálové soupeře dozví právě z těchto dvou čtvrtfinálových dvojic, přičemž KillDalos bude bedlivě sledovat duel viwanner vs HronasCzech. Macaluki si to následně rozdá s lepším z dvojice Syky vs Adaamos21.

Semifinále se odehraje na tři vítězná utkání (BO5). Vítězové ze semifinálových bojů se stanou eReprezentaty pro rok 2021.

Obhájí Syky a KillDalos své pozice, nebo se českými eReprezentanty pro rok 2021 stanou jejich soupeři? Jak to vše dopadne, můžete sledovat v neděli 20. prosince od 17:00  na streamu, který bude vysílán na Facebooku eRepre.