Už brzy proběhne národní kvalifikace ve hře Pro Evolution Soccer, ve které se rozhodne o dvou budoucích eReprezentantech. Ti budou po celou následující sezonu hájit v této hře české barvy.

Ve dnech 6. a 9. prosince proběhnou dvě otevřené online kvalifikace pro veřejnost a z každé z nich postoupí do finále dva nejlepší hráči. Hrát se tentokrát bude skupinovým formátem s následným vyřazovacím playoff. Každý hráč tak odehraje větší množství zápasů proti různým soupeřům, a bude mít tak více možností ukázat, že právě jemu to jde s ovladačem nejlépe.

Finále se uskuteční ve dvou částech 13. a 20. prosince a zejména kvůli bezpečnostním a hygienickým podmínkám proběhne kompletně onlineÚčastnit se jej bude celkem šest hráčůčtyři vzejdou z kvalifikací a dvě pozice obsadí současní eRepre hráči Syky a KillDalos, kteří budou hájit své pozice nejlepších tuzemských gamerů ve hře PES. Finálové boje bude možné sledovat živě prostřednictvím streamu.

Na co se může eReprezentant těšit?

  • Stane se součástí týmů české reprezentace
  • Zúčastní se mezinárodních soutěží nejen pod hlavičkou organizací UEFA a FIFA
  • Podepíše smlouvu a získá s tím spojené finanční bonusy
  • Obdrží věcné ceny od partnerů
  • Získá speciální obrandovaný ovladač v barvách eRepre

Kvalifikace se odehraje online na konzolích PS4 ve hře Pro Evolution Soccer 2021 – Season Update a přihlašování do ní už bylo spuštěno! Startuje se vždy od 18:00 a kompletní pravidla národní kvalifikace nalezneš v turnajích:

#1. kvalifikace – neděle 6.12.

#2. Kvalifikace – středa 9.12.

Jak se zapojit?

1) Zaregistruj se na webu eRepre.cz

Registrací na webu získáš jedinečné eRepre ID, které ti umožní zapojení do turnajů eRepre. Pokud už registrovaný jsi, není nutná další registrace.

2) Přihlas se do turnaje

Zde se již můžeš přihlásit do kvalifikací. Po jejich otevření se do turnaje zapojíš prostřednictvím buttonu PŘIHLÁSIT SE (musíš být registrován na portále Grunex.com).

3) Nezapomeň na Check-in

Přihlášením do turnaje to nekončí. Hodinu a půl před samotnou online kvalifikací se aktivuje možnost Check-in, kterou musíš nejpozději 10 minut před startem samotné kvalifikace potvrdit.

4) Ukaž, že jsi ten nejlepší!

V kartě turnaje najdeš návod k tomu, jak se spojit se svým protihráčem, včetně dalších instrukcí k zahájení zápasů. Nezapomeň si také přečíst pravidla a respektovat je.

Hodně štěstí!