Naši dva eReprezentanti ve hře Pro Evolution Soccer 2020, syky a KillDalos, měli v pondělí na programu odvetná utkání v rámci kvalifikace na eEURO 2020. Ve skupině J se opět utkali s Francií, Arménií, Belgií, Chorvatskem a Kyprem.

Do druhé části kvalifikace nastupovali naši eReprezentanti se 4 body. Stejně jako tomu bylo v první fázi kvalifikace, tak i zde se utkání proti danému soupeři skládalo ze dvou zápasů a finální výsledek byl dán součtem obou zápasů. Syky a KillDalos tak odehráli proti každému soupeři rovnoměrně jedno utkání.

V prvním utkání se syky a KillDalos utkali s Arménií. Oba dva týmy vstupovaly do utkání se 4 body. Bohužel naši hráči nevyzpytatelné Arménii podlehli 5:3, čímž si zkomplikovali vylepšení své pozice ve skupině J.

Druhé utkání nás svedlo proti jednomu z adeptů na postup, a to s Chorvatskem. Našim reprezentantům se podařilo vstřelit dvě branky, což bohužel nestačilo. Chorvaté prokázali své zkušenosti a našim borcům nastříleli šest branek a radovali se z vítězství 6:2.

Ve třetím utkání nás čekal těžký kalibr v podání současných mistrů světa, Francii. Hráči reprezentující zemi Galského kohoutka si se sykym a KillDalosem poradili v poměru 4:0, respektive 3:0. V konečném součtu z toho tedy byla porážka 7:0. V následujícím utkání jsme těsně podlehli reprezentantům z Kypru 2:3.

Ani poslední utkání nemělo pro naše eReprezentanty šťastný konec. V posledním zápase celé kvalifikace jsme čelili Belgii, která nás v první části kvalifikace porazila celkově 4:0. Tentokrát nám Belgie dokázala vstřelit ještě o dva góly navíc a radovala se z celkového vítězství 6:1.

Syky a KillDalos tak ve své historicky první kvalifikaci skončili na 5. místě se 4 body.