Středeční los určil, že se čeští reprezentanti syky a KillDalos utkají ve skupině o postup na eEURO 2020 s Belgií, Francií, Arménií, Kyprem a Chorvatskem.

Středeční los vysílaný živě na Facebooku oficiální stránky fotbalového EURA byl pro český tým nemilosrdný. Tři velké fotbalové bašty a dva zdánlivě papírově slabší soupeři, to jsou naši soupeři ve vylosované skupině J, kterou také pozorně sledovali oba naši eReprezentanti: Francie je favorit skupiny. U ostatních soupeřů neumíme odhadnout jejich kvalitu, ale pokud chceme postoupit na #eEURO2020 do Londýna tak musíme porazit kohokoliv“.

Každá skupina se bude hrát dvoukolovým způsobem, kde se národní týmy utkají každý s každým jednou „doma“ a jednou „venku. Každého zápasu se musí zúčastnit alespoň dva hráči. To znamená, že pokud jeden hráč hraje „domácí“ zápas a musí druhý hráč hrát „venkovní“ utkání. V případě národních týmů, které mají na soupisce 3, nebo 4 gamery, musí všichni během skupinové fáze hrát alespoň jednou.

Vítěz každé skupiny se kvalifikuje přímo na UEFA eEURO 2020. Tým na druhém místě bude následně zařazen do jedné ze dvou nových skupin po pěti týmech. Každá skupina se bude opět hrát dvoukolovým způsobem. Stejně jako v předchozí fázi musí soutěžit nejméně dva hráči: to znamená, že pokud jeden hráč hraje „domácí“ zápas, musí druhý hráč hrát „venkovní“ utkání. U reprezentačních týmů, které mají na soupisce 3 nebo 4 hráče, musí každý z nich odehrát během skupinové fáze aspoň jeden zápas. Nejlepší 3 mužstva z obou skupin se kvalifikují na UEFA eEURO 2020.

Úspěšné týmy se probojují na červencový finálový turnaj v Londýně, na kterém budou všichni účastníci soupeřit o titul mistra Evropy a prize money ve výši 100 tisíc dolarů.