Chceš se stát historicky první eReprezentantem České republiky a hrát v našem dresu na eEURU 2020? Právě teď je tvá chvíle! Tak neváhej, a přihlas se do online národní kvalifikace!

Online národní kvalifikace ve hře PES 2020 proběhnou už tuto neděli 24. 11. a tu příští 1.12. Z každé z ní se nejlepší čtyři hráči kvalifikují na offline finále eRepre, které se uskuteční 8.12. v Praze.  Nejlepší dva hráči z offline finále se stanou eReprezentanty pro kvalifikaci a finálový turnaj eEURO 2020.

Jak se do národní kvalifikace přihlásit?

Splňuješ základní podmínky? Jsi občanem České republiky a je ti 16 a více let? Vlastníš herní konzoli PS4, hru Pro Evolution Soccer 2020 a máš aktivní PS Plus? Pokud je tvá odpověď na všechny otázky ANO, tak je to skvělá zpráva! Třeba právě ty se staneš novým reprezentantem České republiky ve virtuálním fotbale!

1) Zaregistruj se na webu eRepre.cz

Registrací na webu získáš jedinečné eRepre ID, které ti umožní zapojení do turnajů eRepre.

2) Přihlaš se do turnaje

Zde najdeš obě kvalifikace. Po jejich otevření se do turnaje zapojíš prostřednictvím buttonu PŘIHLÁSIT SE (musíš být registrován na portále Grunex.com).

3) Nezapomeň na Check-in

Přihlášením do turnaje to nekončí. Hodinu a půl před samotnou online kvalifikací se otevře možnost Check-in, kterou musíš nejpozději 10 minut před startem samotné kvalifikace potvrdit. Tím nám dáš na vědomí, že jsi připraven se kvalifikace zúčastnit!

4) Ukaž, že jsi ten nejlepší!

V kartě turnaje najdeš praktický návod k tomu, jak se spojit se svým protihráčem, včetně dalších instrukcí k zahájení zápasů. Nezapomeň si také přečíst pravidla a respektovat je.

Pak už je to jen na tobě – ukaž nám, že ty jsi ten pravý pro reprezentování České republiky!