Turnaj osobností ve hře Pro Evolution Soccer 2020, ve kterém zvítězí jen ten nejlepší. Tak zněl hlavní slogan klání, které si vzalo za cíl, vybrat ze čtyř slavných osobností ideálního kouče české esportové reprezentace.

Pod jednou střechou a u jedné obrazovky se tak sešla víc než zajímavá a hlavně různorodá čtveřice osobností. Posuď sám:

Petr Švancara

Bývalý profesionální fotbalista, který proslul nejen sportovními výkony, ale i prořízlou pusou a v současné době působí jako bavič, moderátor a fotbalový expert.

Honza Weber

Mnohonásobný mistr světa a mnohonásobný mistr Evropy i ČR ve Freestyle Footbagu, který si nerozumí jen s předměty, se kterými žongluje, ale i s mikrofonem. Jak mu to šlo s ovladačem?

Jakub Podaný

Fotbalista, který ve své bohaté kariéře působil v Indii, Řecku nebo na Slovensku. V zemi Mahátma Gándhího získal kromě kulturního obohacení i mistrovský titul. V současné době hájí barvy Bohemians Praha 1905. Šlo mu to i na virtuálním trávníku?

Ali

Bývalý šéfredaktor magazínu o počítačových hrách Score. Dnes se věnuje influencer marketingu a moderování. Je označován jako „Otec gaminové scény v ČR“.

Nesmlouvavý los určil, že se v prvním semifinále utkal Petr Švancara s Honzou Weber. Dokázal legendární bavič porazit mistra světa ve Freestyle Footbagu? Jak to dopadlo zjistíte v přiloženém videu.

Ve druhém semifinále proti sobě nastoupili Jakub Podaný a Ali. Zástupce gamingové scény nebo ligový fotbalista hájící barvy Bohemians Praha 1905? Vyrovnané utkání rozhodovaly maličkosti.

 

Ve finále se proti sobě postavili Honza Weber a Ali. Leckdo očekával vyrovnané utkání, opak však byl pravdou. Kdo se stal koučem české esportové reprezentace?

Nyní již víme, že vyhecovaný finálový mač o post trenéra národního týmu opanoval díky větším zkušenostem Ali. Nyní si tak může do svého CV zapsat položku kouč České esportové reprezentace. Čeští reprezentanti se tak nyní mohou těšit na rady od toho naprosto nejpovolanějšího.