Česká reprezentace se v roce 2020 nově předvede také na virtuálních fotbalových trávnících a to hned na největších evropských fotbalových šampionátech pod hlavičkou FIFA a UEFA. Jediným oficiálním reprezentačním týmem pod záštitou Fotbalové asociace České republiky je eRepre, která hledá nejlepší hráče do svého týmu. A jedním z nich můžeš být i ty.

Kvalifikace budou probíhat v obou nejpopulárnějších fotbalových hrách – Pro Evolution Soccer 2020 a FIFA 20 na konzoli Sony Playstation 4. Pro účast se stačí bezplatně zaregistrovat na webu eRepre a zapojit se do oficiálních kvalifikačních zápasů a turnajů. Pokud budeš na konci národní kvalifikace tím nejlepším, staneš se prvním českým efotbalovým reprezentantem!

Kvalifikuj se s eRepre na eEURO 2020

Soupeření ve hře Pro Evolution Soccer 2020 od společnosti KONAMI na platformě Playstation 4 vyvrcholí poprvé v historii na oficiálním mistrovství Evropy – eEURO 2020, které pořádá UEFA a zúčastní se ho všech 55 národních fotbalových asociací.

V období mezi listopadem a prosincem proběhne národní kvalifikace, kterou zakončí offline finále. Vítěz této kvalifikace následně postoupí do kvalifikační fáze eEura. Tato, již mezinárodní, kvalifikace se uskuteční na jaře od března do května a rozhodne o účastnících červencového finálového turnaje v Londýně, na kterém budou všichni účastníci bojovat o titul mistra Evropy a prize money ve výši 100 tisíc dolarů.

V příštím roce proběhne i eNations Cup ve hře FIFA

Druhá soutěž, v rámci které se bude soupeřit ve hře FIFA 20 od EA Sports, má název FIFA eNations Cup 2020. Začne na přelomu roku a bude pokračovat až do března národními kvalifikacemi. V dubnu se odehrají kvalifikace o eNations Cup a celá soutěž vyvrcholí na finálovém turnaji na konci května. Jednotlivé zápasy se budou probíhat v režimu FIFA Ultimate Team (FUT), na konzolích PS4 i XBOX, ve formátu 2 vs 2 a budou součástí EA Sports Global Series.

Reprezentuj svou zem a registruj se do eRepre, aby ses mohl zúčastnit všech kvalifikačních turnajů.